![Oliv-kycklingfilé-på-en-bädd-av-tomater,-zucchini-och-kapris](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/07/Olivstekt-kycklingfil%C3%A9-p%C3%A5-en-b%C3%A4dd-av-tomater-zucchini-och-kapris.jpg)
Kycklingfilé toppad med oliv på en bädd av tomat, zucchini och kapris
Ingredienser
Kycklingfilé med oliv
Fräst grönsaksbädd
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/06/27125315/Eko-Kycklingbr%C3%B6stfil%C3%A9.png)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingfilé toppad med en olivtapenade blir en bra kombo ihop med tomater, zucchini och kapris.
Så här gör du
Sätt ugnen på 90°. Salta och peppra kycklingen efter behag och bryn i en stekpanna.
Mixa antingen ihop en egen olivtapenade eller köp färdig från butik.
Sätt filén på en plåt och stryk på ett lager med olivtapenaden. Sätt i ugnen. När kycklingen har en innertemperatur på 70° är den färdig.
Skär zucchinin i små tärningar. Finhacka den gula löken och vitlöken. Dela alla cocktailtomater.
Fräs lök, vitlök, zucchini i en panna och tillsätt tomaterna efter 2 till 3 minuter. Lägg i tomatjuice och låt koka i 1 minut.
Ta bort från plattan. Salta och peppra, blanda i kapris.
Servera på tallrikar och lägg på den härligt goda kycklingen toppad med oliv. Toppa anrättningen med plockad basilika och lite hyvlad parmesanost.
Servera gärna med pasta eller ris.
Smaklig måltid!
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/06/27125315/Eko-Kycklingbr%C3%B6stfil%C3%A9.png)