Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
30 min | Enkelt
Ingredienser
600 g
2 msk
matolja
3 msk
röd currypasta av god kvalitet
1 st
chili, skivad
4 st
limeblad
1 st
citrongräs, krossat och hackat
100 g
champinjoner, skivade
100 g
haricots verts
6 dl
kokosmjölk
1 msk
fisksås
1 msk
limesaft
1 msk
farinsocker
1 kruka
koriander
50 g
rostade cashewnötter
jasminris
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb god thaigryta med kyckling och röd curry. Perfekt med våra minutstrimlor
Så här gör du
Bryn minutstrimlorna med olja i en stekpanna. Tillsätt röd currypasta och chili och fräs i ca 2-3 minuter.
Tillsätt nu kokosmjölk, limeblad, citrongräs och skivade champinjoner. Koka upp och låt sjuda i ca 10 min.
Smaka av med fisksås, limesaft och farinsocker. Garnera med koriander och rostade cashewnötter. Servera gärna med jasminris
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd