
Kycklingburgare "Black Garlic" med kryddig kål
Ingredienser
Hamburgare BBQ Lårfilé Black Garlic
Kryddig kål
Dillpickles
dressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör supergoda hamburgare med kycklinglårfilé!
Så här gör du
HAMBURGARE BBQ LÅRFILÉ BLACK GARLIC
Grilla lårfiléerna på direkt värme i ca. 4 minuter på varje sida. Flytta sedan över till indirekt värme och baka tills innertemperaturen når 70 grader.
KRYDDIG KÅL
Strimla spetskålen och salta. Blanda med övriga ingredienser.
DILLPICKLES
Skär saltgurkan i stavar och blanda med skuren dill.
DRESSING
Blanda majonnäsen med vinägern, valfri hot sauce och salt.
Montering av burgaren
Klicka dressing på understa hamburgerbrödet. Lägg på salladsblad, kryddig kål och dillpickles. Lägg därefter på den grillade lårfilén och toppa med lite mer dressing och eventuellt någon hot sauce för extra styrka. Lägg på locket och servera gärna med pommes.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklinglårfilé 95%, vatten, salt, lök, chilipeppar, cayennepeppar, svartpeppar, vitlök, karamelliserad vitlök (svart vitlök), socker, surhetsreglerande medel (citronsyra), kryddextrakt (paprika), aromer (bla lakrits).