Kycklingburgare lårfilémed kryddig kål
Ingredienser
Hamburgare BBQ Lårfilé Black Garlic
Kryddig kål
Dillpickles
dressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör supergoda hamburgare med kycklinglårfilé!
Så här gör du
HAMBURGARE LÅRFILÈ
Salta och peppra lårfiléerna. Grilla lårfiléerna på direkt värme i ca. 4 minuter på varje sida. Flytta sedan över till indirekt värme och baka tills innertemperaturen når 70 grader.
KRYDDIG KÅL
Strimla spetskålen och salta. Blanda med övriga ingredienser.
DILLPICKLES
Skär saltgurkan i stavar och blanda med skuren dill.
DRESSING
Blanda majonnäsen med vinägern, valfri hot sauce och salt.
Montering av burgaren
Klicka dressing på understa hamburgerbrödet. Lägg på salladsblad, kryddig kål och dillpickles. Lägg därefter på den grillade lårfilén och toppa med lite mer dressing och eventuellt någon hot sauce för extra styrka. Lägg på locket och servera gärna med pommes.
Kyckling från Kronfågel är 100 % svensk kyckling som är omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett