Kycklingköttbullar-med-broccoli-och-shiitake
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklingköttbullar med fräst broccoli & shiitake

30 min |

Köttbullar av kyckling med en fräsch nudelsallad. Rena smaker från broccoli och shiitake tar stor plats.

Ingredienser

300 g
Kycklingköttbullar
300 g
glasnudlar
250 g
broccoli
100 g
små shiitakesvamp
2 msk
rapsolja

Asiatisk dressing

1 dl
japansk soja
2 msk
sesamolja
2 msk
honung
1
lime, juice och rivet skal
1 msk
färsk, riven ingefära
1 tsk
chiliflakes
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Köttbullar av kyckling med en fräsch nudelsallad. Rena smaker från broccoli och shiitake tar stor plats.

SÅ HÄR GÖR DU

Rör ihop ingredienserna till dressingen. Dela broccolin i små buketter. Dela svamparna om de är stora. Fräs grönsakerna på hög värme i olja i 2-3 minuter under omrörning. Salta.

Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Stek Kycklingköttbullarna i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, asiatisk dressing, grönsaksfräs och jordnötter.

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!