![Kycklingköttbullar-med-broccoli-och-shiitake](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/07/Kycklingk%C3%B6ttbullar-med-broccoli-och-shiitake.jpg)
Kycklingköttbullar med fräst broccoli & shiitake
30 min |
Ingredienser
Asiatisk dressing
1 dl
japansk soja
2 msk
sesamolja
2 msk
honung
1
lime, juice och rivet skal
1 msk
färsk, riven ingefära
1 tsk
chiliflakes
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/07/27134336/Eko-kycklingk%C3%B6ttbullar.png)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Köttbullar av kyckling med en fräsch nudelsallad. Rena smaker från broccoli och shiitake tar stor plats.
Så här gör du
Rör ihop ingredienserna till dressingen. Dela broccolin i små buketter. Dela svamparna om de är stora. Fräs grönsakerna på hög värme i olja i 2-3 minuter under omrörning. Salta.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Stek Kycklingköttbullarna i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, asiatisk dressing, grönsaksfräs och jordnötter.
Smaklig måltid!
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2019/07/27134336/Eko-kycklingk%C3%B6ttbullar.png)