
Kycklingköttbullar med fräst broccoli & shiitake
30 min |
Ingredienser
300 g
Kycklingköttbullar
300 g
glasnudlar
250 g
broccoli
100 g
små shiitakesvamp
2 msk
rapsolja
Asiatisk dressing
1 dl
japansk soja
2 msk
sesamolja
2 msk
honung
1
lime, juice och rivet skal
1 msk
färsk, riven ingefära
1 tsk
chiliflakes

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Köttbullar av kyckling med en fräsch nudelsallad. Rena smaker från broccoli och shiitake tar stor plats.
Så här gör du
Rör ihop ingredienserna till dressingen. Dela broccolin i små buketter. Dela svamparna om de är stora. Fräs grönsakerna på hög värme i olja i 2-3 minuter under omrörning. Salta.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Stek Kycklingköttbullarna i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, asiatisk dressing, grönsaksfräs och jordnötter.
Smaklig måltid!
