Kycklingköttbullar med fräst broccoli & shiitake
30 min |
Ingredienser
Asiatisk dressing
1 dl
japansk soja
2 msk
sesamolja
2 msk
honung
1
lime, juice och rivet skal
1 msk
färsk, riven ingefära
1 tsk
chiliflakes
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Köttbullar av kyckling med en fräsch nudelsallad. Rena smaker från broccoli och shiitake tar stor plats.
Så här gör du
Rör ihop ingredienserna till dressingen. Dela broccolin i små buketter. Dela svamparna om de är stora. Fräs grönsakerna på hög värme i olja i 2-3 minuter under omrörning. Salta.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Stek Kycklingköttbullarna i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, asiatisk dressing, grönsaksfräs och jordnötter.
Smaklig måltid!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett