
Kycklingpytt med rotfrukter
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingpytt med nyttiga rotfrukter, enkel och god rätt att servera till hela familjen. En vardagsfavorit som gör sig perfekt i höst.
Så här gör du
Sätt ugnen på 200°.
Skala och skär potatis, morötter, palsternacka och paprika i tärningar. Lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Ringla över olivolja och strö över kryddor och salt. Tillaga mitt i ugnen ca 10 minuter. Skölj, ansa och strimla löken.
Blanda ner löken i rotfrukterna och stek ytterligare ca 10 minuter.
Stek Minutbitarna i olivolja under omrörning i ca 5 minuter.
Blanda de stekta Minutbitarna med rotfrukterna och persilja. Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna med bröd och ett pocherat eller stekt ägg.
Smaklig måltid!
Ingredienser i Minutbitar är tärnad kycklingbröstfilé, (550 g).
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel