VSS_Strimlad_larfile_parika_ingfara_wok_1000x1000
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Wokad kyckling med broccoli och pak choi

30 min | Enkelt

Snabb och god wok med strimlad kycklinglårfilé smaksatt med ingefära och paprika. Recept av Markiz Tainton.

Ingredienser

Kycklingwok

600 g
strimlad kycklinglårfilé ingefära & paprika
250 g
broccoli, skuren i bitar
400 g
pak choi, skuren i mindre bitar
4 klyftor
vitlök, finhackade
1 st
röd chili, tunt skivad
1 knippe
färsk koriander, hackad
olja till stekning

Woksås

1.5 dl
sweet chili
2 msk
kinesisk soja

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Snabb och god wok med strimlad kycklinglårfilé smaksatt med ingefära och paprika. Recept av Markiz Tainton.

Så här gör du

Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen.

Lyft kycklingen ur pannan och stek broccoli, pak choi, vitlök och chili. Salta och peppra.

När grönsakerna fått färg, vänd ner kycklingen tillsammans med woksåsen.

Låt puttra 3–5 minuter.

Servera tillsammans med ris och koriander.