
Wokad kyckling med broccoli och pak choi
Ingredienser
Kycklingwok
Woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb och god wok med strimlad kycklinglårfilé smaksatt med ingefära och paprika. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen.
Lyft kycklingen ur pannan. Dela broccolin och pak choi i bitar och stek med vitlök och chili. Salta och peppra.
När grönsakerna har fått färg, blanda ner kycklingen tillsammans med woksåsen.
Låt koka ihop 3–5 minuter.
Servera tillsammans med ris och koriander.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser
Strimlad kycklinglårfilé 94%, vatten, salt, paprika, lök, persilja, spiskummin, ingefära, cayennepeppar, svartpeppar, libbsticka, gurkmeja, fänkål, bockhornsklöver, socker, tomat, koriander, surhetsreglerande medel (citronsyra), arom.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes