Wokad kyckling med broccoli och pak choi
Ingredienser
Kycklingwok
Woksås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb och god wok med strimlad kycklinglårfilé. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med ingefära och paprika.
Lyft kycklingen ur pannan. Dela broccolin och pak choi i bitar och stek med vitlök och chili. Salta och peppra.
När grönsakerna har fått färg, blanda ner kycklingen tillsammans med woksåsen.
Låt koka ihop 3–5 minuter.
Servera tillsammans med ris och koriander.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: kycklingkött
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett