Wokad kyckling med broccoli och pak choi
30 min | Enkelt
Ingredienser
Kycklingwok
600 g
3 cm
ingefära, tärnad
1 tsk
paprikapulver
250 g
broccoli, skuren i bitar
400 g
pak choi, skuren i mindre bitar
4 klyftor
vitlök, finhackade
1 st
röd chili, tunt skivad
1 knippe
färsk koriander, hackad
olja till stekning
Woksås
1.5 dl
sweet chili
2 msk
kinesisk soja
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb och god wok med strimlad kycklinglårfilé. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen tillsammans med ingefära och paprika.
Lyft kycklingen ur pannan. Dela broccolin och pak choi i bitar och stek med vitlök och chili. Salta och peppra.
När grönsakerna har fått färg, blanda ner kycklingen tillsammans med woksåsen.
Låt koka ihop 3–5 minuter.
Servera tillsammans med ris och koriander.
Hej, visste du att?
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: kycklingkött
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.