
KycklingSteak med äppelchutney och råstekt potatis
Ingredienser
KycklingSteak
Äppelchutney
råstekt potatis
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Råstekt potatis passar perfekt med sötman och hettan från äppelchutneyn.
Så här gör du
KycklingSteak
Stek kycklingsteaken krispig i smör ca 5 minuter på varje sida tills innertemperaturen nått 70 grader.
Äppelchutney
Fräs lök, vitlök och äppelklyftor på medelvärme i smör. Tillsätt chili och kanelstång samt råsocker. Slå på äppelcidervinäger och koka ihop. Avsluta gärna med lite mango chutney. Smaka av med salt och peppar.
Råstekt potatis
Skiva potatisen och stek i olja ca 15 minuter. Lägg i smöret på slutet för fin färg och smak. Avsluta med att vända ner grönkål. Salta och peppra.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes