
KycklingSteak Ranch med salsa verde och potatissallad
30 min | Enkelt
Ingredienser
KycklingSteak Ranch
600 g
olja till stekning
Salsa Verde
1 kruka
basilika
1 kruka
persilja
0.5 dl
kapris
1 st
citron, saften
0.5 dl
olivolja
salt och peppar
Amerikansk potatissallad
800 g
kokt potatis, skuren i mindre bitar
2 stjälkar
selleri, tunt skivade
300 g
grillad inlagd paprika, strimlad
25 cm
purjolök, sköljd och skivad
2 msk
dijonsenap
1 dl
majonnäs
2 msk
olivolja
1 msk
vinäger
rostad lök
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingsteak med amerikanska smaker tillsammans med en god salsa verde
Så här gör du
Stek kycklingsteak Ranch i olja med skinnsidan nedåt i
en panna på medeltemperatur, ca 4 minuter på varje sida. Kör gärna klart den i ugnen på 150 grader tills innertemperaturen är 70 grader. Skiva upp kycklingsteaken innan servering.
Amerikansk potatissallad
Koka potatisen och dela den. Skiva paprikan och övriga grönsaker. Smaka upp och blanda med dijonsenap, majonnnäs, olivolja och vinäger. Salta. Strö gärna över rostad lök.
Salsa verde
Mixa örter, kapris, olivolja och citronsaft
i en mixer. Smaka av med salt och peppar.