Lasagne med kycklingfärs och ruccola
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En snabb och familjevänlig lasagne med kycklingfärs och ruccola.
Så här gör du
Stek igenom färsen i olivolja på medelhög värme. Rör hela tiden med en träslev för att fördela färsen och få en fin yta. Tillsätt lök, vitlök och torkad oregano och fräs i några minuter tillsammans med tomatpuré. Tillsätt socker och krossade tomater. Låt koka ihop och salta och peppra
Ta fram en ugnsfast form 20×30 cm och häll lite bechamel i botten. Varva sen lasagneplattor, köttfärssås, riven ost och ruccola.
Avsluta med bechamel och riven ost.
Baka av i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter. Servera gärna med en ruccolasallad med pinjenötter, parmesan och olivolja.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett