
Kycklingtacos med avokadosallad, rostat majs och syrad rödlök
Ingredienser
Snabbsyrad rödlök
Tomatsalsa
Avokadosallad

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett härligt recept på en schysstare kycklingtacos. Serveras med en avokadosallad med rostat majs, och toppad med snabbsyrad rödlök.
Så här gör du
Finhacka lökarna och hetta upp pannan. Stek färsen gyllenbrun. Tillsätt löken och fräs i cirka 2 minuter.
Lägg i tacomixen och stek i 30 sekunder. Tillsätt vatten och koka i 2 minuter.
Skiva löken tunt på längden / längs med klyftorna. Blanda löken med salt, socker och pressad limejuice. Låt det dra i 5 minuter.
Kärna ur och tärna tomaterna. Finhacka löken och chilin. Blanda tillsammans med limejuice och hackad koriander. Smaka av med salt och lite socker.
Skala och kärna ur avokadon. Skär avokadon i mindre bitar. Tärna paprikan fint. Blanda avokado och paprika med limejuice och salt. Stek majskornen i en torr panna tills de har rostats, och toppa salladen.
Stek bröden i matfett i en panna eller värm dem i ugnen. Servera med våra supergoda tillbehör!


Grön pannkaka med kycklingröra

Taco bowl med kyckling

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Tillbehör till Höst och Thanksgiving av Markiz Tainton

Cranberry Chicken på Urbenad hel kyckling

Pumpkin barbecue chicken på hel Gårdskyckling

Hasselbacksrödbeta med citroncrème och krispigt kycklingbacon

Kycklingröra på sojamarinerad gurka