Lasagne i panna
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den snabbaste lasagnen görs direkt i pannan! Med kycklingfärs kommer du undan hälsosamt och proteinrikt.
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingfärs med lök och vitlök.
Krydda med chili, paprikapulver och basilika. Tillsätt krossade tomater. Låt allt puttra ihop.
Dela på lasagneplattorna och tryck ner dem i färssåsen. Häll över bechamelsåsen. Sätt på locket och låt allt puttra under lock i 15–20 min eller tills lasagneplattorna är mjuka.
Tillsätt lite mer vatten om färssåsen blir torr medan det puttrar. Den ska vara krämig.
Toppa med kall mozzarella och basilika.
Salta och peppra.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel