Lasagne i panna
30 min | Enkelt
Ingredienser
500 g
1 st
gul lök, hackad
2 klyftor
vitlök, hackade
0.5 st
chili (eller så struntar man i den)
1 msk
paprikapulver
1 knippe
färsk basilika
1 burk
krossade tomater
1 frpk
bechamelsås
8 st
lasagneplattor
2 pkt
mozzarella
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den snabbaste lasagnen görs direkt i pannan! Med kycklingfärs kommer du undan hälsosamt och proteinrikt.
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingfärs med lök och vitlök.
Krydda med chili, paprikapulver och basilika. Tillsätt krossade tomater. Låt allt puttra ihop.
Dela på lasagneplattorna och tryck ner dem i färssåsen. Häll över bechamelsåsen. Sätt på locket och låt allt puttra under lock i 15–20 min eller tills lasagneplattorna är mjuka.
Tillsätt lite mer vatten om färssåsen blir torr medan det puttrar. Den ska vara krämig.
Toppa med kall mozzarella och basilika.
Salta och peppra.