Lasagne i panna
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den snabbaste lasagnen görs direkt i pannan! Med kycklingfärs kommer du undan hälsosamt och proteinrikt.
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingfärs med lök och vitlök.
Krydda med chili, paprikapulver och basilika. Tillsätt krossade tomater. Låt allt puttra ihop.
Dela på lasagneplattorna och tryck ner dem i färssåsen. Häll över bechamelsåsen. Sätt på locket och låt allt puttra under lock i 15–20 min eller tills lasagneplattorna är mjuka.
Tillsätt lite mer vatten om färssåsen blir torr medan det puttrar. Den ska vara krämig.
Toppa med kall mozzarella och basilika.
Salta och peppra.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett