Lasagne i panna
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den snabbaste lasagnen görs direkt i pannan! Med kycklingfärs kommer du undan hälsosamt och proteinrikt.
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingfärs med lök och vitlök.
Krydda med chili, paprikapulver och basilika. Tillsätt krossade tomater. Låt allt puttra ihop.
Dela på lasagneplattorna och tryck ner dem i färssåsen. Häll över bechamelsåsen. Sätt på locket och låt allt puttra under lock i 15–20 min eller tills lasagneplattorna är mjuka.
Tillsätt lite mer vatten om färssåsen blir torr medan det puttrar. Den ska vara krämig.
Toppa med kall mozzarella och basilika.
Salta och peppra.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Julköttbullar med mandel