One pot kycklingfilé och havreris - smart, enkelt och gott
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingfilé, allt i en panna enkelt med endast
5 ingredienser. Ett recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Stek kyckling
Tina kycklingen. Krydda kycklingen med salt, peppar efter smak.
Smält smöret i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek kycklingen i ca. 4 minuter på varje sida. Plocka upp kycklingen och lägg åt sidan.
Riset
Tillsätt lite olivolja och fräs riset tillsammans med currypasta i 3-4 minuter. Tillsätt sedan kokosmjölk och zucchini och rör om och låt koka upp.
Låt puttra klart
Sänk värmen och lägg i kycklingen. Lägg på lock och låt koka i ca 35-40 minuter, eller tills riset är färdigkokt.
Sedan är maten klar att servera.
Smaklig måltid!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingbröstfilé. Klass A.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel