Örtstekta-små-fina-minutfiléer-med-vårsallad-och-getostcreme
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Örtstekta Små & fina Minutfiléer med vårsallad och getostcrème

25 min |

Bjud på en vårlig rätt där Små & fina Minutfiléer möter gott sällskap. Kycklingen har sällskap av färskpotatis, krispiga grönsaker och en smakrik getostcrème.

Ingredienser

600 g
Små & fina Minutfiléer
2 msk
timjan, hackad
1 msk
rosmarin, hackad

Vårsallad

5
knipplökar
200 g
sockerärtor
2
knippmorötter
8
färskpotatisar
3 msk
äppelcidervinäger
5 msk
rapsolja
50 g
ruccola
6
rädisor, skivade

Getostcrème

100 g
getost (chevrétyp)
200 g
naturell kvarg
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Bjud på en vårlig rätt där Små & fina Minutfiléer möter gott sällskap. Kycklingen har sällskap av färskpotatis, krispiga grönsaker och en smakrik getostcrème.

Så här gör du

Vårsallad: Koka färskpotatisen – skiva när potatisen är färdig. Dela knipplökarna på mitten och stek dem mjuka i smör. Dela sedan löken ner i mindre bitar.

Koka sockerärtorna och morötterna i saltat vatten, kyl dem direkt med isvatten och blanda sedan med lök, potatis, vinäger och olja.

Smaka av med salt och peppar. Toppa med ruccola och rädisor.

Getostcrème: Ta fram en skål och häll ner getosten och kvargen. Blanda ihop tills det blir en kräm. Smaka av med salt.

Hetta upp en panna, krydda och stek kycklingen i smör och olja. Strö över örterna när någon minut av stekningen återstår. Servera direkt.

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!