Grillade stora kycklingfiléer med potatissallad, oliver, tomat och spenat
30 min | Enkelt
Ingredienser
600 g
BBQ Stora grillfiléer Grillkrydda
1 kg
kokt färskpotatis, delade
2 dl
blandade urkärnade oliver, hackade
1 dl
soltorkade tomater, strimlade
100 g
bladspenat
0.5 dl
olivolja
2 msk
vitvinsvinäger
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Medelhavsmakande potatissallad som passar som inslag på buffé eller som tillbehör till grillad kyckling.
Så här gör du
Grilla kryddmarinerade filéer 3 min på varje sida och baka klart i ugnen till 70 grader kärntemperatur. Låt svalna något och skär upp i fina skivor.
Dela den kokta potatisen i halvor och blanda med hackade oliver och strimlade soltorkade tomater. Avsluta med att blanda i bladspenat tillsammans med olivoljan och vitvinsvinäger. Salta och peppra efter tycke och smak.