
Grillade stora kycklingfiléer med potatissallad, oliver, tomat och spenat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Medelhavsmakande potatissallad som passar som inslag på buffé eller som tillbehör till grillad kyckling.
Så här gör du
Grilla kryddmarinerade filéer 3 min på varje sida och baka klart i ugnen till 70 grader kärntemperatur. Låt svalna något och skär upp i fina skivor.
Dela den kokta potatisen i halvor och blanda med hackade oliver och strimlade soltorkade tomater. Avsluta med att blanda i bladspenat tillsammans med olivoljan och vitvinsvinäger. Salta och peppra efter tycke och smak.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel