Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Testa strimlad alspånsrökt kyckling i en sallad. Här med pasta, cheddar, oliver och dijonvinägrett
Så här gör du
Kyckling och pasta
Koka pastan enligt anvisningen på paketet och spola den kall. Blanda pastan tillsammans med strimlad alspånsrökt kyckling och övriga grönsaker samt tärnad ost.
Vinägrett
Blanda ihop vinäger med salt så saltet löser sig i vätskan. Tillsätt därefter dijonsenap och olivolja. Slunga runt salladen med dijonvinägretten och servera gärna med bröd
Kronfågels kyckling är född, uppväxt och slaktad i Sverige.
Ingredienser i alspånsrökt kyckling är Kycklingkött 87%, vatten, salt, maltodextrin, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E412, E450), konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301).
Äkta alspånsrökt.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.