
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett
15 min | Enkelt
Ingredienser
200 g
pasta gärna kort
2 stjälkar
selleri, tunt skivad
2 dl
svarta urkärnade oliver
3 msk
kapris
1 st
röd spetspaprika, skivad
2 stjälkar
salladslök, tunt skivad
100 g
plockad blandsallad, gärna maché
100 g
tärnad ost, gärna lagrad cheddar
1.5 msk
vitvinsvinäger
0.5 tsk
salt
4 msk
olivolja
svartpeppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Testa strimlad alspånsrökt kyckling i en sallad. Här med pasta, cheddar, oluver och med en dijonvinägrett
Så här gör du
Koka pastan enligt anvisningen på paketet och spola den kall. Blanda pastan tillsammans med strimlad alspånsrökt kyckling och övriga grönsaker samt tärnad ost. Vispa ihop vinäger med salt så det löser och därefter dijonsenap och olivolja. Slunga runt salladen med dijonvinägretten och servera gärna med bröd