Sesambakade Små & fina Minutfiléer med asiatisk sallad
Ingredienser
Asiatisk sallad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här har vi snabbmarinerat de små och fina minutfiléerna i soja och sesamolja. Strö över sesamfrön. Tillaga kycklingen i ugn. Servera med krispig asiatisk sallad.
Så här gör du
Kycklingen
Salta och peppra filéerna och lägg dem på en oljad ugnsplåt. Blanda soja med sesamolja och pensla på marinaden på filéerna.
Strö över med sesamfrön. Baka filéerna på 150 grader i ugnen tills de är klara och har en innertemperatur på 70 grader.
Asiatisk sallad
Blanda en dressing med sweet chilisås och lime. Vänd i rättika, chili och gurka. Toppa salladen med koriander och salladslök.
Servera salladen och kycklingen på en tallrik tillsammans med kokt ris.
Smaklig måltid!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Finputsade innerfiléer.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett