
Sesambakade Små & fina Minutfiléer med asiatisk sallad
Ingredienser
Asiatisk sallad

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Här har vi snabbmarinerat de små och fina minutfiléerna i soja och sesamolja, och sedan strösslat över sesamfrön innan kycklingen tillagar sig själv i ugnen. Då får då gått om tid att göra en krispig asiatisk sallad med gurka, rättika, chili och lime.
Så här gör du
Kycklingen: Salta och peppra innerfiléerna och lägg dem på en oljad ugnsplåt. Blanda soja med sesamolja och pensla på marinaden på filéerna.
Strö över med sesamfrön. Baka innerfiléerna på 150° i ugn tills de är klara och har en innertemperatur på 70°.
Asiatisk sallad: Blanda en dressing med sweet chili-sås och lime. Vänd i rättika, chili och gurka. Toppa salladen med koriander och salladslök.
Servera salladen och kycklingen på en tallrik tillsammans med kokt ris.
Smaklig måltid!


Taco bowl med kyckling

Markiz Taintons KycklingSteak Kantarell med äpple och citroncrème

Tillbehör till Höst & Thanksgiving av Markiz Tainton

Cranberry Chicken på Urbenad hel kyckling

Pumpkin barbecue chicken på hel Gårdskyckling

Hasselbacksrödbeta med citroncrème och krispigt kycklingbacon

Kycklingröra på sojamarinerad gurka

Blåbärsmarinerad kycklinglårfilé på päronchips med getostkräm