Snabb svampmacka med krämig kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den perfekta mackan för att göra det mesta
av din nyplockade svamp
Matig med krämig kyckling
Så här gör du
Koka kyckling
Koka upp vatten i en kastrull med salt och peppar. Lägg ner kycklingen och låt koka i ca 15 minuter eller tills den har 70 grader i innertemperatur och är genomkokt.
Ta upp och dra isär kycklingen med en kniv eller händerna.
Stek svamp
Stek svampen på hög värme ca 5 min i en torr stekpanna tills all vätska kokat bort.
Tillsätt smör, kyckling, timjan och stek sedan i ytterligare 2-3 minuter. Sänk till medelhög värme. Häll över grädden och låt det koka in. Smaka av med salt och peppar.
Bröd och serverig
Rosta fyra skivor bröd.
Toppa det rostade brödet med svampstuvningen och garnera med timjan, salt och peppar.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel