Snabb svampmacka med krämig kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den perfekta mackan för att göra det mesta
av din nyplockade svamp
Matig med krämig kyckling
Så här gör du
Koka kyckling
Koka upp vatten i en kastrull med salt och peppar. Lägg ner kycklingen och låt koka i ca 15 minuter eller tills den har 70 grader i innertemperatur och är genomkokt.
Ta upp och dra isär kycklingen med en kniv eller händerna.
Stek svamp
Stek svampen på hög värme ca 5 min i en torr stekpanna tills all vätska kokat bort.
Tillsätt smör, kyckling, timjan och stek sedan i ytterligare 2-3 minuter. Sänk till medelhög värme. Häll över grädden och låt det koka in. Smaka av med salt och peppar.
Bröd och serverig
Rosta fyra skivor bröd.
Toppa det rostade brödet med svampstuvningen och garnera med timjan, salt och peppar.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett