Snabb pulled chicken
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Koka kycklingen, dra isär och
blanda med BBQ-sås. Vips så har du pulled chicken!
Så här gör du
Koka upp kycklingbuljong. Salta.
Pochera kycklingen i buljongen till 70 grader i innertemperatur ca. 15-20 minuter.
Dra isär köttet med en gaffel, blanda med såsen, honung och citronjuice i en kastrull. Värm upp i ca. 5-7 minuter.
Servera varm med valfria tacotillbehör!
Kronfågels kycklingfilé är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingfilé.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett