Snabb pulled chicken
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Koka kycklingen, dra isär och
blanda med BBQ-sås. Vips så har du pulled chicken!
Så här gör du
Koka upp kycklingbuljong. Salta.
Pochera kycklingen i buljongen till 70 grader i innertemperatur ca. 15-20 minuter.
Dra isär köttet med en gaffel, blanda med såsen, honung och citronjuice i en kastrull. Värm upp i ca. 5-7 minuter.
Servera varm med valfria tacotillbehör!
Måste kycklingen vara genomstekt? Ja, kycklingfilé ska alltid nå 72 grader innan du äter den
Kronfågels kycklingfilé är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingfilé.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd