Taco med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili, melonsalsa och rostad majs
Ingredienser
Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili
Melonsalsa
Majssallad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Variera din tacofredag med stekt kycklinglårfilé färdigkryddad med vitlök & chili Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.
Hetta upp olivolja och stek kycklingen i en het panna under omrörning i ca 3 minuter. Addera en skvätt vatten och fräs i ca 3-4 minuter.
Blanda quinoa med melonen på ett stort fat smaksätt med citronjuice, mynta och salt.
Skär loss majs från kolvarna och lägg i en skål. Blanda fetaost, majs, jalapeno, basilika, koriander och limejuice. Smaka av med salt och peppar. Rör försiktigt i avokado.
Servera kycklingen i mjukt eller hårt bröd tillsammans med quinoasalsa, majssallad och övriga tillbehör.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel