BBQ Drumsticks med ädelostdipp och grönsaksstavar
Ingredienser
Kycklingben
Ädelostdipp
Grönsaksstavar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Perfekt goffig tv-middag med BBQbakade kycklingben. Så enkelt att det inte går att misslyckas.
Så här gör du
Kycklingben
Tina kycklingen om du använder frysta klubbor. Salta och peppra kycklingklubborna. Gnid in dem med BBQ-sås. Klä in benet med aluminiumfolie och lägg kycklingen i en ugnsfast form.
Tillaga kycklingen i ugnen på 200 grader i ca. 30 min eller tills innertemperaturen når 82 grader vid benet. Pensla några gånger under tiden kycklingen bakas.
Ädelostdipp
Smula ner ädelosten och blanda ihop med crème fraiche. Smaka av med vinäger, några droppar tabasco och salt.
Grönsaksstavar
Skär alla grönsaker till stavar. Häll en god rökig BBQ-sås i en skål.
Servera kycklingklubborna med ädelostdippen, BBQ-sås, grönsakstavar och varför inte nyfriterade pommes frites.
Servera kycklingklubborna med ädelostdippen, bbqsås, grönsakstavar och varför inte nyfriterade pommes frites.
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: 1 kg kycklingben 87%, vatten, salt.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy