Fried rice med kyckling Enkelt, snabbt och gott!
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Fried rice är både gott och roligt att laga. Allt kan göras i samma stekpanna. Gör den med kycklinginnerfilé eller rester.
Så här gör du
Hetta upp en panna och lägg ner kycklingen. Salta, peppra och stek i ca 4 minuter på varje sida. Ta sedan upp kycklingen och lägg åt sidan.
Hetta upp olivolja och tillsätt ris, chilisås och en vårlök. Rör runt i 2-3 minuter tills allt är väl täckt.
Gör ett hål i riset i mitten av pannan. Knäck äggen i hålet och vispa upp med gaffel försiktigt tills den blir krämig. Blanda sedan ihop riset med ägget.
Servera riset med kycklingen och toppa med resten av vårlöken.
Varför är det bra att äta kyckling med ris? Kyckling med ris är bra mat som du står dig på och är nyttigt
Kan man frysa in fried rice? Ja, fried rice fungerar bra som fryst matlåda

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel