
Kycklinglårfilé Teriyaki med ris och sallad på sojabönor
Ingredienser
Kycklinglårfilé
Teriyakisås
sojabönor
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Japansk klassiker med kycklinglårfilé. Älskad av alla!
Så här gör du
Teriyakisås
Vispa ihop ingredienserna till teriyakisåsen i en skål.
Kyckling
Stek de tinade kycklinglårfiléerna i olja ca 3 minuter på varje sida på hög värme. Slå på teriyakisåsen på kycklingen och koka ihop. Sänk temperaturen och låt sjuda i 3-4 minuter på svag värme. Kycklingen ska bli fint glacerad av teriyakisåsen. Avsluta med att strö över sesamfrön, strimlad purjolök och chili.
Tina sojabönorna och blanda med böngroddar och kimchi tillsammans med böngroddar.
Servera kycklingen med sojabönsalladen och nykokt ris.
FLER RECEPT

Bakpotatis med kycklingbacon och västerbottensoströra

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost