
Kycklingpastej - snabblagad och krämig
Ingredienser
Snabb kycklingpastej
Garnering

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna krämiga kycklingpastej är snabblagad och lätt att förbereda för helgens mackor. Kycklinglever är en av de mest näringsrika råvarorna du kan äta - och gott är det också.
Så här gör du
Finhacka schalottenlöken. Hetta upp en stekpanna med lite smör. Salta och peppra kycklinglevern.
Stek löken tillsammans med kycklinglevern. Låt svalna.
Pressa vitlök och hacka timjan. Lägg tillsammans med kycklinglevern och löken i lämplig bytta eller matberedare. Tillsätt vispgrädde. Mixa det samman en stund.
Tillsätt mjukt smör mot slutet av mixningen.
Lägg pastejen i en skål och låt stå kallt. Garnera med kryddgrönt och tunt skivad rödlök vid servering.
Smaklig måltid!


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel