Kycklingpastej - snabblagad och krämig
Ingredienser
Snabb kycklingpastej
Garnering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna krämiga kycklingpastej är snabblagad och lätt att förbereda för helgens mackor. Kycklinglever är en av de mest näringsrika råvarorna du kan äta - och gott är det också.
Så här gör du
Finhacka schalottenlöken. Hetta upp en stekpanna med lite smör. Salta och peppra kycklinglevern.
Stek löken tillsammans med kycklinglevern. Låt svalna.
Pressa vitlök och hacka timjan. Lägg tillsammans med kycklinglevern och löken i lämplig bytta eller matberedare. Tillsätt vispgrädde. Mixa det samman en stund.
Tillsätt mjukt smör mot slutet av mixningen.
Lägg pastejen i en skål och låt stå kallt. Garnera med kryddgrönt och tunt skivad rödlök vid servering.
Smaklig måltid!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett