
Yakitorispett på kycklinginnerfilé och kycklinghjärta
Ingredienser
Yakitorispett
Glaze
Topping
INGREDIENSER
INGREDIENSER
När du använder kolgrill och glazear ordentligt så blir spetten ännu godare. Recept av Olle Broström
Så här gör du
Skär kycklinginnerfilé i mindre bitar och halvera kycklinghjärta. Trä på spett.
Koka ihop honung med övriga ingredienser till en tjock glaze.
Grilla eller stek spetten några minuter på varje sida. Salta. Glazea yakitorispetten rikligt varje gång spettet vänds på grillen.
Avsluta med att glazea en sista gång och toppa med mortlad sichuanpeppar.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel