Yakitorispett på kycklinginnerfilé och kycklinghjärta
Ingredienser
Yakitorispett
Glaze
Topping
INGREDIENSER
INGREDIENSER
När du använder kolgrill och glazear ordentligt så blir spetten ännu godare. Recept av Olle Broström
Så här gör du
Skär kycklinginnerfilé i mindre bitar och halvera kycklinghjärta. Trä på spett.
Koka ihop honung med övriga ingredienser till en tjock glaze.
Grilla eller stek spetten några minuter på varje sida. Salta. Glazea yakitorispetten rikligt varje gång spettet vänds på grillen.
Avsluta med att glazea en sista gång och toppa med mortlad sichuanpeppar.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel