Kycklinglarb med mynta och koriander
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb och supergod thailändsk färssallad gjord på ekologisk kycklingfärs. Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Stek kycklingfärsen hårt med neutral olja i en stekpanna. Rör runt ordentligt och smula sönder färsen och se till att den är genomstekt.
Ta av pannan från värmen och tillsätt chili, vitlök, fisksås och soja. Pressa över limesaften och blanda runt. Toppa med mortlat rostat ris och örterna. Servera tillsammans med ris.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel