Crispy burger med curryremoulade, bulgur- och gurksallad
min | Enkelt
Ingredienser
10 st
Crispy burger
2 dl
finhackad picklesblandning
4 dl
majonnäs
2 msk
curry
80 g
finhackad lök
600 g
bulgur
400 g
tärnad gurka
200 g
tärnad färsk tomat
100 g
hackad persilja
2 st
citroner, rivet skal och juice
1 dl
olivolja
salt
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Panerade kycklingburgare toppade med curryremoulad är en småfavorit hos många. Här servas den med en läcker och fräsch bulgur- och gurksallad som tillbehör.
Så här gör du
Stek eller tillaga burgarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Fräs curry med löken och låt kallna. Blanda löken med majonnäs och pickles, smaka av med salt.
Koka bulgur mjuk i saltat vatten, häll av och låt kallna.
Blanda bulgur med tomater, gurka, citronskal, juice och olivolja. Vänd i persilja och smaka av med salt.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås