Crispy-burger-med-curryremoulade,-bulgur--och-gurksallad
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Crispy burger med curryremoulade, bulgur- och gurksallad

min | Enkelt

Panerade kycklingburgare toppade med curryremoulad är en småfavorit hos många. Här servas den med en läcker och fräsch bulgur- och gurksallad som tillbehör.

Ingredienser

10 st
Crispy burger
2 dl
finhackad picklesblandning
4 dl
majonnäs
2 msk
curry
80 g
finhackad lök
600 g
bulgur
400 g
tärnad gurka
200 g
tärnad färsk tomat
100 g
hackad persilja
2 st
citroner, rivet skal och juice
1 dl
olivolja
salt

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Panerade kycklingburgare toppade med curryremoulad är en småfavorit hos många. Här servas den med en läcker och fräsch bulgur- och gurksallad som tillbehör.

Så här gör du

Stek eller tillaga burgarna enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs curry med löken och låt kallna. Blanda löken med majonnäs och pickles, smaka av med salt.

Koka bulgur mjuk i saltat vatten, häll av och låt kallna.

Blanda bulgur med tomater, gurka, citronskal, juice och olivolja. Vänd i persilja och smaka av med salt.