Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
Ingredienser
Kimchi Fried Chicken
Kimchimajonnäs
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Perfekt och enkelt barsnacks! Krispig kyckling på några minuter.
Så här gör du
Skär ner den färdigstekta klubbfilén i mindre kuber ca 4×4 cm. Marinera snabbt i kimchibas eller liknande marinad. Häll tempuramjöl i ett bleck och vänd i den marinerade klubbfilén lite i taget i mjölet. Skaka av överflödigt mjöl och lägg i ett tomt bleck.
Fritera på 170-180 grader i 3-4 minuter tills kycklingen är superkrispig.
Kimchimajonnäs
Mixa kimchi med en stavmixer. Vispa ihop med majonnäsen och tillsätt lite sesamolja.
Toppa kycklingen med skuren salladslök och koriander och dippa kycklingen i kimchimajonnäsen.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås