
Caesarsallad med yoghurtdressing
min | Enkelt
Ingredienser
1.2 kg
Stekt & skivad kyckling, classic
1.5 kg
romansallad
150 g
brödkrutonger
300 g
Kycklingbacon, stekt
80 g
sardellfiléer
0.5 dl
vinäger
15 g
vitlöksklyftor
200 g
parmesanost, finriven
1 l
matlagningsyoghurt
salt och svartpeppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En enkel variant av caesarsallad gjord med ätklar Stekt & skivad kyckling. Den egengjorda yoghurtdressingen ger salladen en fräsch, krämig karaktär.
Så här gör du
Mixa sardeller med vitlök och vinäger till en slät smet och blanda i yoghurten. Vänd i parmesanost och smaka av med salt och peppar.
Bryt salladen i bitar och skölj och slunga torr i salladsslunga. Vid servering så vänd upp salladen med dressing och toppa med kycklingskivor, bacon och krutonger.
Vänd i lite hyvlad parmesanost.

Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås