Kycklinglab_Bosarp
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklinglarb med mynta och koriander

30 min | Enkelt

Snabb och supergod thailändsk färssallad gjord på ekologisk kycklingfärs. Recept av Olle Broström.

Ingredienser

2 msk
neutral olja
salt
2 st
thaichili, tunt skivad
2 klyftor
vitlök, hackad
3 msk
fisksås
1 msk
japansk soja
1 st
lime, pressad
1 kruka
mynta
1 kruka
koriander
1 kruka
thaibasilika
2 msk
sushiris, rostat i panna och mortlat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Snabb och supergod thailändsk färssallad gjord på ekologisk kycklingfärs. Recept av Olle Broström.

Så här gör du

Stek kycklingfärsen hårt med neutral olja i en stekpanna. Rör runt ordentligt och smula sönder färsen och se till att den är genomstekt.

Ta av pannan från värmen och tillsätt chili, vitlök, fisksås och soja. Pressa över limesaften och blanda runt. Toppa med mortlat rostat ris och örterna. Servera tillsammans med ris.