Frikassé på kycklingskivor med dragon och purjolök, potatisstomp med gräslök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En enkel och god frikassé gjord med färdiglagade kycklingskivor. Smaksätt med dragonört och purjolök, servera med gräslökskryddad potatisstomp.
Så här gör du
Förbered ingredienserna enligt ingredienslistan. Fräs gul lök i en kastrull och tillsätt vinäger. Slå på buljong och koka ner till kraftig smak.
Tillsätt grädden och koka ihop ca 10 min. Tillsätt mjölken och koka ca 5 min.
Red av med majsstärkelsen och smaka av med salt och peppar. Sila såsen och tillsätt hackad dragon och purjolök. Tillsätt kycklingskivorna och koka upp.
Koka mandelpotatisen mjuk i saltat vatten och häll av. Krossa potatisen med träslev och vänd i rumsvarmt smör, gräddfil och gräslök. Smaka av med salt.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås