
Frikassé på kycklingskivor med dragon och purjolök, potatisstomp med gräslök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En enkel och god frikassé gjord med färdiglagade kycklingskivor. Smaksätt med dragonört och purjolök, servera med gräslökskryddad potatisstomp.
Så här gör du
Förbered ingredienserna enligt ingredienslistan. Fräs gul lök i en kastrull och tillsätt vinäger. Slå på buljong och koka ner till kraftig smak.
Tillsätt grädden och koka ihop ca 10 min. Tillsätt mjölken och koka ca 5 min.
Red av med majsstärkelsen och smaka av med salt och peppar. Sila såsen och tillsätt hackad dragon och purjolök. Tillsätt kycklingskivorna och koka upp.
Koka mandelpotatisen mjuk i saltat vatten och häll av. Krossa potatisen med träslev och vänd i rumsvarmt smör, gräddfil och gräslök. Smaka av med salt.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris