
Kycklingpinnar med stekt grönsaksris
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Våra populära kycklingpinnar tillsammans med krispigt, stekt grönsaksris. Passar utmärkt till lite yngre grupper.
Så här gör du
Stek kycklingpinnarna enligt anvisning på förpackningen.
Välj grönsaker och skär ner i mindre bitar. Vi rekommenderar grönsaker som broccoli, morot, paprika och salladslök.
Stek grönsakerna al dente i lite olja i en stekpanna. Rör ner ris, curry och soja och stek tills allt är varmt. Blanda ner chili om du vill.
Lägg upp på tallrik och lägg kycklingpinnarna överst. Toppa med limeklyftor och rostad lök. Garnera med koriander.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris