
Mustig gulaschsoppa med kycklingfärs, gräddfil och baguette
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gulaschgryta med nötfärs? Gulasch på kycklingfärs ska det vara såklart! En gulaschgryta med kyckling är minst lika god och mustig Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Skala lök, vitlök och potatis. Finhacka lök och vitlök samt kärna ur paprika. Skär sedan upp paprika och potatis tillsammans med selleri och dela i jämna bitar.
Bryn kycklingfärsen ordentligt i lite smör och rör om några minuter till den får färg. Lägg i grönsakerna och avsluta med torkade kryddor och tomatpuré.
Häll i krossade tomater och vatten i grytan och låt koka till potatisen är lagom mjuk. Smaka av med salt och svartpeppar, avsluta sedan med finhackad oregano. Servera din gulasch med gräddfil och baguette.
Här hittar du ytterligare en kycklingsoppa med goda ingredienser. Kryddig kycklingsoppa

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese