
Svamp- och dragonfärskostfylld kycklingrullad med pasta och parmesanost
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingrullader fyllda med god färskost är en hit för alla tillfällen. Här fyller du med svamp- och dragonfärskost och serverar på pasta toppad med parmesanost.
Så här gör du
Blanda stekta champinjoner med färskost, hackad dragon, salt och peppar. Lägg ut kycklingfiléerna och salta och peppra. Klicka ut fyllningen på undersidan av filén och rulla ihop. Fäst med tandpetare.
Lägg rulladerna i djupa bleck och ugnsbaka. Om du vill kan du även bryna först i panna så att du får en fin yta. Båda varianterna fungerar bra. Stek till en innertemperatur på 70°. Tänk på att sätta nålen i kycklingen och inte i fyllningen.
Blanda en sallad på skuren paprika, skivad rödlök, stekta champinjoner, delade och förvällda sugarsnaps, olivolja, kycklingbuljong och balsamvinäger.
Koka pastan och så fort den är avhälld så blanda med salladen. Toppa med skuren salladslök och hyvlad parmesan.

Chicken Nugget Green Slider

Chicken Nuggets i korvbröd med avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

Krispig strimlad Kycklingfilé med gochujang, pak choi och ris

Nacho Chicken Nugget Plate

Kale Caesar Salad med Kycklingnuggets

Kimchifriterad Urbenad hel kyckling

Confiterad Urbenad hel kyckling

Kycklingballotine med lökkräm och pistagenötter