Svamp--och-dragonfärskostfylld-kycklingrullad-med-pasta-och-parmesanost
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Svamp- och dragonfärskostfylld kycklingrullad med pasta och parmesanost

min | Enkelt

Kycklingrullader fyllda med god färskost är en hit för alla tillfällen. Här fyller du med svamp- och dragonfärskost och serverar på pasta toppad med parmesanost.

Ingredienser

1.6 kg
Minutfilé
500 g
stekta champinjoner (hackade)
200 g
stekt champinjoner (delade i 4)
200 g
färskost
20 g
dragonört
400 g
rostad paprika
150 g
rödlök
50 g
balsamvinäger
100 g
virgin olivolja
2 dl
kycklingbuljong
100 g
sugarsnaps
650 g
okokt pasta
100 g
salladslök
100 g
hyvlad parmesanost
salt och peppar

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kycklingrullader fyllda med god färskost är en hit för alla tillfällen. Här fyller du med svamp- och dragonfärskost och serverar på pasta toppad med parmesanost.

Så här gör du

Blanda stekta champinjoner med färskost, hackad dragon, salt och peppar. Lägg ut kycklingfiléerna och salta och peppra. Klicka ut fyllningen på undersidan av filén och rulla ihop. Fäst med tandpetare.

Lägg rulladerna i djupa bleck och ugnsbaka. Om du vill kan du även bryna först i panna så att du får en fin yta. Båda varianterna fungerar bra. Stek till en innertemperatur på 70°. Tänk på att sätta nålen i kycklingen och inte i fyllningen.

Blanda en sallad på skuren paprika, skivad rödlök, stekta champinjoner, delade och förvällda sugarsnaps, olivolja, kycklingbuljong och balsamvinäger.

Koka pastan och så fort den är avhälld så blanda med salladen. Toppa med skuren salladslök och hyvlad parmesan.