
Svamp- och dragonfärskostfylld kycklingrullad med pasta och parmesanost
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingrullader fyllda med god färskost är en hit för alla tillfällen. Här fyller du med svamp- och dragonfärskost och serverar på pasta toppad med parmesanost.
Så här gör du
Blanda stekta champinjoner med färskost, hackad dragon, salt och peppar. Lägg ut kycklingfiléerna och salta och peppra. Klicka ut fyllningen på undersidan av filén och rulla ihop. Fäst med tandpetare.
Lägg rulladerna i djupa bleck och ugnsbaka. Om du vill kan du även bryna först i panna så att du får en fin yta. Båda varianterna fungerar bra. Stek till en innertemperatur på 70°. Tänk på att sätta nålen i kycklingen och inte i fyllningen.
Blanda en sallad på skuren paprika, skivad rödlök, stekta champinjoner, delade och förvällda sugarsnaps, olivolja, kycklingbuljong och balsamvinäger.
Koka pastan och så fort den är avhälld så blanda med salladen. Toppa med skuren salladslök och hyvlad parmesan.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris