
Marinerad kycklingfilé med teriyakinudlar och strimlade primörer
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Asieninspirerad marinerad kycklingfilé som gör sig utmärkt med teriyakinudlar och kroepoekchips. Toppa med koriander och strimlade primörer för att fylla ut smakerna.
Så här gör du
Blanda samman woksåsen och ingefärspulver. Pensla kycklingfilén med såsen och låt dra ca 1 timma.
Koka under tiden äggnudlarna enligt anvisningen på förpackningen i saltat vatten.
Stek kycklingfilén i ugn vid 170° grader till 70° grader innertemperatur. Låt vila en stund. Fräs grönsakerna i majsolja. Salta och peppra.
Blanda nudlarna med grönsakerna. Smaka av med teriyakisås, salt och peppar.
Skär kycklingfilén i passande skivor och anrätta dem på teriyakinudlarna. Garnera med kroepoek chips och koriander.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris