
Chicken Nugget Green Slider
Ingredienser
Green slider
Picklad gul lök
Kimchimajonnäs

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En perfekt mingelrätt. Kycklingnuggets med
picklade grönsaker i gemsalladsblad och kimchimajonnäs.
Så här gör du
Värm Kycklingnuggets i ugn 225 grader ca 10-12 minuter.
Koka upp socker med vatten, soja och risvinäger. När sockret lösts upp, låt svalna. Skiva lök tunt i klyftor. Lägg i lök och tillsätt limesaft. Låt stå i kylen i ca 1 timme.
Vispa ihop majonnäs med kimchibas och lägg i spritspåse.
Plocka salladsblad och välj stora och fina. Lägg ihop till knyten. Hyvla morötter tunt och lägg i isat vatten. Hyvla gurka. Pensla gurka och morötter med löklag.
Toppa salladsblad varvat med Kycklingnuggets, gurka, picklad lök, morötter, kimchimajonnäs, strimlad salladskål. Avsluta med böngroddar, koriander, mynta, rostad lök och rostat sjögräs.

Testa vår Bosarpkyckling!

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris