
Chicken Nuggets i korvbröd, paprika & avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise
Ingredienser
Kycklingnuggets
Relish
picklad rödlök
Dijonnaise
Toppings

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Krispiga Kycklingnuggets i gott korvbröd
med fräscha toppings! Snabbt och gott!
Så här gör du
Baka av Kycklingnuggets i ugn på 225 grader, ca 10-12 minuter.
Skär och blanda ingredienserna till relishen.
Koka upp lagen till löken och kyl. Skiva rödlök och salta lätt. Blanda med lagen och låt stå i minst 30 minuter.
Vipsa ihop majonnäs med dijonsenap och citronsaft.
Stek eller grilla på korvbröden precis innan servering. Varva med relish, nuggets och picklad rödlök. Toppa med dijonnaise, rostad lök och smörgåskrasse.
Tips:
Gör en större mängd av rödlöken. Den står sig minst 1 vecka i tätslutande burk i kylen.

Testa vår Bosarpkyckling!

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris