FS_kyckling_nuggets_i_brod_grund
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Chicken Nuggets i korvbröd, paprika & avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

30 min | Enkelt

Krispiga kycklingnuggets i gott korvbröd med fräscha toppings! Snabbt och gott!

Ingredienser

Kycklingnuggets

10 st
korvbröd stora

Relish

6 st
avokado, tärnade
3 dl
rostad paprika, tärnad
3 st
tomater, tärnade
0.5 dl
kapris
salt och peppar
olivolja

picklad rödlök

3 st
rödlök stor, tunt skivade gärna på mandolin
1 dl
ättika
1 dl
socker
2 dl
vatten
salt

Dijonnaise

3 dl
majonnäs
0.5 dl
dijonsenap
2 msk
citronsaft

Toppings

Rostad lök
smörgåskrasse

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Krispiga kycklingnuggets i gott korvbröd med fräscha toppings! Snabbt och gott!

Så här gör du

Baka av nuggets i ugn på 225 grader i 10-12 minuter.

Skär och blanda ingredienserna till relishen.

Koka snabbt upp lagen till löken och kyl. Skiva rödlöken och salta lätt. Blanda med lagen och låt stå i minst 30 minuter.

Vipsa ihop majonnäsen med dijonsenap och citronsaft.

Stek eller grilla på korvbröden precis innan servering och varva med relish, nuggets och picklad rödlök. Toppa med dijonnaise och toppa med rostad lök och smörgåskrasse.

Tips:

Gör en större mängd av rödlöken. Den står sig minst 1 vecka i tätslutande burk i kylen