Kycklingenchiladas med avokado- och apelsinsallad
Ingredienser
Sallad med avokado och apelsin
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkla, småstarka enchiladas fyllda med kyckling, krossade tomater och paprika. Hettan kommer från hackad jalapeno, som du svalkar av med en fräsch avokado- och apelsinsallad.
Så här gör du
Sätt ugnen på 175°. Finhacka löken och vitlöken. Stek kycklingfärsen och blanda ner löken, chilin, paprikan och stek ytterligare några minuter, tillsätt sedan krossade tomater.
Koka ca 15-20 min och krydda, smaka av. Låt kallna. Lägg blandningen i mitten på brödet, strö på rikligt med ost och rulla ihop. Räkna 2 bröd per person.
Obs! Detta går bra att förbereda dagen innan. Toppa med mer ost och baka i ugnen på bleck ca 20 min. i 150°.
Sallad med avokado och apelsin
Plocka salladen och skölj. Blanda med avokado, apelsiner till en grov sallad.Toppa gärna med persilja och koriander. Salta och peppra.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås