Klassisk kycklinggulasch
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett klassiskt recept på kycklinggulasch för storkök och skolor.
Så här gör du
Hetta upp oljan och bryn färsen till den får lite färg. Krydda med salt och peppar. Tillsätt finhackad gul lök och vitlök.
Morot och blekselleri i slantar och röd paprika skuren i mindre bitar. Låt fräsa med i några minuter.
Pudra på paprikapulver och häll sedan på de krossade tomaterna, buljongen och kummin. Låt småputtra i ca 10 minuter och smaka av soppan med salt och peppar.
Strö hackad persilja över och servera eventuellt med en klick crème fraîche.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås