
Klassisk kycklinggulasch
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett klassiskt recept på kycklinggulasch för storkök och skolor.
Så här gör du
Hetta upp oljan och bryn färsen till den får lite färg. Krydda med salt och peppar. Tillsätt finhackad gul lök och vitlök.
Morot och blekselleri i slantar och röd paprika skuren i mindre bitar. Låt fräsa med i några minuter.
Pudra på paprikapulver och häll sedan på de krossade tomaterna, buljongen och kummin. Låt småputtra i ca 10 minuter och smaka av soppan med salt och peppar.
Strö hackad persilja över och servera eventuellt med en klick crème fraîche.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris