Klassisk kycklinggulasch
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett klassiskt recept på kycklinggulasch för storkök och skolor.
Så här gör du
Hetta upp oljan och bryn färsen till den får lite färg. Krydda med salt och peppar. Tillsätt finhackad gul lök och vitlök.
Morot och blekselleri i slantar och röd paprika skuren i mindre bitar. Låt fräsa med i några minuter.
Pudra på paprikapulver och häll sedan på de krossade tomaterna, buljongen och kummin. Låt småputtra i ca 10 minuter och smaka av soppan med salt och peppar.
Strö hackad persilja över och servera eventuellt med en klick crème fraîche.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris