Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Klassisk chili con pollo med kycklingfärs har mycket smak och passar utmärkt med ris. Nyttigt och populärt i många sammanhang.
Så här gör du
Stek kycklingfärs, lök och kryddor
Finhacka lök och vitlök och stek kycklingfärsen på hög värme. När färsen börjar ta färg så tillsätt lök och vitlök samt kryddor och tillsätt tomatpuré, stek ytterligare någon minut.
Koka ihop chilli en god stund
Blanda ner krossade tomater och sjud ca 30 min. Blanda i bönor, koka upp och smaka av salt. Servera med nykokt ris, tortillabröd, gräddfil och limeklyftor.
FLER RECEPT
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris