Grekisk kyckling och pastawok med tsatziki
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling inspirerad av grekiska smaker med pastawok och tzatziki. Passar alla storkök.
Så här gör du
Blanda kryddmixen med vattnet och låt svälla i ca fem minuter. Stek grönsaker och kyckling i oljan. Tillsätt pasta och kryddmixblandingen.
Fräs ytterligare några minuter tills det att pastan är genomvarm. Går också bra att steka grönsakerna, låta dem svalna och sedan blanda samtliga ingredienser i bläck.
Värm under lock i ugn 165 grader med ånga tills det att rätten är genomvarm. Servera med tsatziki.
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris