
Grekisk kyckling och pastawok med tsatziki
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling inspirerad av grekiska smaker med pastawok och tzatziki. Passar alla storkök.
Så här gör du
Blanda kryddmixen med vattnet och låt svälla i ca fem minuter. Stek grönsaker och kyckling i oljan. Tillsätt pasta och kryddmixblandingen.
Fräs ytterligare några minuter tills det att pastan är genomvarm. Går också bra att steka grönsakerna, låta dem svalna och sedan blanda samtliga ingredienser i bläck.
Värm under lock i ugn 165 grader med ånga tills det att rätten är genomvarm. Servera med tsatziki.

Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås