
Grekisk kyckling och pastawok med tsatziki
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling inspirerad av grekiska smaker med pastawok och tzatziki. Passar alla storkök.
Så här gör du
Blanda kryddmixen med vattnet och låt svälla i ca fem minuter. Stek grönsaker och kyckling i oljan. Tillsätt pasta och kryddmixblandingen.
Fräs ytterligare några minuter tills det att pastan är genomvarm. Går också bra att steka grönsakerna, låta dem svalna och sedan blanda samtliga ingredienser i bläck.
Värm under lock i ugn 165 grader med ånga tills det att rätten är genomvarm. Servera med tsatziki.

Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs

General Tso´s Chicken

Maldoum med kycklingfärs

Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion

Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula

Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris

Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis

Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris