
Bahn mi med stekt skivad klubbfilé, pickles och srirachamajonnäs
Ingredienser
stekt skivad klubbfilé
picklade grönsaker
srirachamajonnäs
Toppings
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Vietnamesisk baguette fylld med stekt skivad klubbfilé
Smaksättning av hoisin, sesam och ingefära lyfter kycklingen ytterligare.
Så här gör du
Gröp ur baguetterna.
Vispa ihop hoisin med sesamolja och riven ingefära. Blanda ihop med den med de stekta och skivade klubbfiléerna.
Koka upp ingredienser till pickleslag. Låt svalna. Häll över moröttre ochböngroddar. Låt dem ligga i lagen i några timmar.
Blanda ihop majonnäs och srirachasås. Fyll i spritspåse
Skiva gurka, skär koriander och vårlök. Mortla jordnötter grovt. Blanda gärna gurkan snabbt med lite pickleslag.
Fyll baguetter med srirachamajonnäs, pickles, skivad gurka. Toppa med den hoisinmarinerade kycklingen och avsluta med koriander, salladslök, skivad jalapeno och krossade jordnötter.

Bahn mi med stekt skivad klubbfilé, pickles och srirachamajonnäs

Honungs- och sojaglacerad Kycklinginnerfilé med krispig quinoa och krasse

Krispigt stekt kycklinginnerfilé med barigouleinkokt persiljerot

Chicken Nugget Green Slider

Chicken Nuggets i korvbröd med avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

Krispig strimlad Kycklingfilé med gochujang, pak choi och ris

Nacho Chicken Nugget Plate

Kale Caesar Salad med Kycklingnuggets