 
            Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé
Ingredienser
cobbsallad
Senapsdressing
 
      Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Klassisk amerikansk sallad skapad av Robert Howard Cobb
 på 30-talet. Cobbsallad är kanske den mest populära salladen efter Caesarsallad.
      Så här gör du
Skär alla grönsakerna i bitar. Strimla och stek baconet krispigt. Koka äggen i 6-7 minuter, kyl ner, skala och skär i klyftor. Smula ner ädelosten.
Vispa ihop ingredienserna till senapsdressingen. Smaka av med tabasco, salt och svartpeppar
Lägg romansallat i botten på tallriken. Lägg grönsaker och övriga ingredienser i rader. Ringla över dressing eller servera den separat.
Tips: Det är alltid gott med krutonger i en sallad. Använd gårdagens bröd och rosta i ugnen med olivolja.
 
      Testa vår Bosarpkyckling!
 
        Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
 
        Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
 
        Korean Fried Chicken med gochujangsås
 
        Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
 
        Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
 
        Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
 
        Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
 
        Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås
 
         
         
         
         
         
                        
                                           
                        
                                           
                        
                                           
                        
                                          