Drumsticks med jambalaya och BBQ-dipp
Ingredienser
BBQ-dipp
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Drumsticks Grill med kreolsk jambalaya och bbq-dipp passar nästan alla. Tillsammans med kryddigt ris blir detta en läcker poppisrätt.
Så här gör du
Blanda alla ingredienser till dippen. Krydda med rökt salt och cayennepeppar efter smak.
Fräs hackad lök, strimlad paprika och tunt skivad blekselleri i matolja. Blanda i tomaterna och chiliflakes. Tillsätt ris och fågelbuljong. Smaka av med salt och peppar. Låt koka tills risgrynen är kokta.
Stek under tiden fint tärnad bacon. Tillsätt skivade champinjoner och bryn även dem. Blanda bacon och champinjoner med riset. Krydda med basilika, paprikapulver och gurkmeja.
Värm drumsticks enligt anvisningen på förpackningen. Anrätta dem med Jambalaya och BBQ-dippen.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås