Drumsticks med ugnsbakade rotfrukter
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Våra Drumsticks Grill med ugnsbakade rotfrukter är ett nyttigt, klimatsmart och gott tillägg i storköksmenyn.
Så här gör du
Krydda kycklinglåren med salt och peppar. Stek gyllenbruna runt om.
Ansa och skala grönsakerna och skär i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form. Krydda och ringla lite olja över.
Häll buljongen ner i formen, pressa citronsaften över och ställ in i ugnen på 200°C i ca 15 minuter.
Tag ut formen och lägg kycklinglåren ovanpå och stek i ytterligare ca 15 minuter. Servera med en sallad och en bit bröd.
FLER RECEPT
Kimchi Fried Chicken med kimchimajonnäs
General Tso´s Chicken
Maldoum med kycklingfärs
Smörstekt klubbfilé med svartkål, bakad lök, tomat och örtemulsion
Chicken Steak Sandwich med pepparrot och äggula
Kycklinglårfilé med sataysås, limeblad och jasminris
Vitlök- och örtconfiterad kycklingklubba med surkål och potatis
Chili Con Pollo med lime, gräddfil och ris