Grillade Drumsticks med frisk bönsallad
min | Enkelt
Ingredienser
20 st
Drumsticks Grill
4 st
morötter
5 dl
vita bönor
2 dl
svarta bönor
10 cm
purjolök
1 st
gurka
2 st
rödlök
10 dl
blandad sallad
Dressing
1 dl
olivolja
3 msk
vitvinsvinäger
1 tsk
socker
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Heta, grillade drumsticks serveras med en frisk bönsallad. Salladsdressingen ger en läcker, smakrik sötma som matchar väl med kycklingen.
Så här gör du
Tillaga drumsticksen enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala, ansa och skär grönsakerna i mindre bitar. Skölj bönorna under kallt vatten.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Blanda sedan grönsaker med dressingen i en större bunke och servera till drumsticksen.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås