
Friterade kycklingvingar med krassemajonnäs
Ingredienser
Krassemajonnäs
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Friterade kycklingvingar är ett perfekt och populärt tilltugg i många sammanhang. Till dessa rekommenderar vi en god krassemajonnäs att dippa i.
Så här gör du
Krossa vitlöken och blanda med vingarna, salta, peppra och vänd runt med olivolja. Låt marinera ca 30 min. Vänd sedan i vetemjöl, lätt vispad äggvita och sist ströbröd.
Fritera i 170° olja precis innan servering och låt rinna av på papper, salta lätt. Kolla gärna temperaturen på vingarna så att de är minst 75° i kärntemperatur. Fritera helst i en kastrull med olja fylld till hälften så att det inte kokar över. Håll koll på temperaturen.
Krassemajonnäs
Mixa spenaten slät och grön med crême fraichen. Vänd i majonnäsen. Klipp krassen och blanda i och smaka av med salt.

Bahn mi med stekt skivad klubbfilé, pickles och srirachamajonnäs

Honungs- och sojaglacerad Kycklinginnerfilé med krispig quinoa och krasse

Krispigt stekt kycklinginnerfilé med barigouleinkokt persiljerot

Chicken Nugget Green Slider

Chicken Nuggets i korvbröd med avokadorelish, picklad rödlök och dijonnaise

Krispig strimlad Kycklingfilé med gochujang, pak choi och ris

Nacho Chicken Nugget Plate

Kale Caesar Salad med Kycklingnuggets