
Drumsticks Teriyaki med en nyttig nudelsallad
30 min | Enkelt
Ingredienser
1.5 kg
Drumsticks Grill
500 g
fullkornsnudlar
400 g
paprika gul, skivad
400 g
paprika röd, skivad
250 g
purjolök, skivad
150 g
teriyakisås
100 g
rapsolja

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Det här receptet är ett perfekt sätt att laga en god, asiatiskt måltid åt många. Drumsticks grill och teriyaki bildar tillsammans en oslagbar smakkombination.
Så här gör du
Tina de färdiggrillade kycklingbenen. Pensla benen med teriyakisåsen och värm i 180 grader varm ugn ca 10-15 min.
Koka nudlarna enligt anvisning, häll upp i durkslag, kallspola och låt rinna av.
Fräs purjon och paprikan i oljan 2-3 minuter, blanda i de kokta avrunna nudlarna och värm upp blandningen. Servera med kycklingbenen.


Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås