Bibimbap med kycklinglårfilé
Ingredienser
Kyckling och marinad
Tillbehör
Chiligurka
spenat
Gochujangsås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Bibimbap - koreansk pytt i panna. Fantastiska smaker blandas tillsammans Bibimbap betyder rört ris
Så här gör du
Kycklinglårfilé
Strimla kycklinglårfiléerna, vispa ihop ingredienserna till marinaden och låt stå minst 30 min.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen men gärna i riskokare.
Chiligurka
Vispa ihop risvinäger, socker och salt med soja och koreanskt chilipulver. Skiva gurkan tunt och salta ur. Låt rinna av och blanda sen med lagen.
Spenat
Blanchera spenaten snabbt och skölj med isvatten. Krama ut all vätska. Blanda nu spenaten med övriga ingredienser.
Vispa ihop ingredienserna till gochujangsåsen och häll på flaska.
Stek kycklingen i olja i 5-6 minuter tills den är genomstekt. Stek därefter äggen sunny side up.
Lägg riset i botten i skålar och toppa med kyckling, spenat, kimchi, chiligurka, böngroder och gochujangsåsen. Avsluta med ägg och skuren salladslök.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås